Statistika blogu za rok 2014

Serverovna.
Máme tu nový rok a proto jsem se podíval na statistiky, jak si za ten čtvrt rok blog vedl.

Blog byl založen 18.9.2014 a tedy existuje něco kolem 14. týdnů. Za tuto dobu jej navštívilo neuvěřitelných 5 152 lidí! Což na malý, převážně wargamingový, blog z Čech je dle mně docela slušné.

Nejvíce návštěv bylo logicky z České republiky (přes tři a půl tisíce), potom USA a UK (dohromady něco pod tisíc) a překvapivě až poté Slovensko (jen 141 přístupů).

S přehledem nejnavštěvovanějším článkem bylo 15 mistakes you do in Bolt Action (702 zobrazení) - jednak díky povaze článku, druhak asi i protože je v angličtině.

Druhé místo mají První dojmy z Dragon Age: Inquisition (204 zobrazení), třetí pak Apokalypsa 16K - Bitva o Ichar IV (180 zobrazení). Ovšem report z apokalypse je online pouhé tři dny a dá se očekávat, že Dragon Age předběhne.

Statistika 2.1.2015 v 13:30.
Za ty tři měsíce jsem na blog vypotil docela slušné číslo 29 příspěvků. Z nich 22 mělo tag Wargaming, 16 Galerie a třetí nejpopulárnější byl Bolt Action (13).

Třetí místo Bolt Actionu v tazích i znamená, že je mu s 13 příspěvky věnováno nejvíce prostoru. Warhammer 40k má pak 9 příspěvků a X-Wing chudák pouze 3. Zajímavostí je, že i PC hry už mají 5 příspěvků - 4 z nich jsou však čistě věnovány Dragon Age.

Někdo si i možná všiml, že od vánoc na blogu funguje i reklama AdSense. Takže pokud vás nějaká reklama zaujme, nebojte se na ni kliknout. ::D Za těch 10 dní už jsem vydělal epických 6 korun!

Pokud jste dočetli až sem tak gratuluji, zjevně můj blogísek vážně čtete pořádně :) Tak v tom vydržte a snad se dopracuji k tomu, aby se to pak i objevila statistika za rok 2015.

Comments