Necromunda: Velký Zátah - Policejní report no. 1


To serve the Emperor. To protect His domains. To judge and stand guard over His subjects. To carry the Emperor's law to all worlds under His blessed protection. To pursue and punish those who trespassed against His word.


6.318.015.M3
Obrana karavany proti Redemptionistům ze skupiny Emperor's Mercy

Dnes jsme byli povoláni k ochraně gildovní karavany na pomezí Underhivu. Byli jsme přítomní ve standardní sestavě. Vše probíhalo v pořádku, dokud se neukázala početná skupinka Redemptionistů, jež si jistě dělala zálusk na přepadení karavany. Zaujali jsme obrané pozice, připraveni karavanu chránit.

In game vsuvka: Chudák Archilus si nahodil na počet gangerů na misi 1,3. Jelikož by to zjevně nebyla moc zábava, byl mu povolen re-roll jedničky na 3.

Po první ne moc účinné výměně střel byl šťastnou střelou zraněn můj bratr Wilhelm a po zbytek boje se ze zranění nevzpamatoval. Dle doktora, bude muset s velkou pravděpodobností vynechat i příští nasazení. Se seržantem Steinerem jsme postupovali k rozbořené ruině po naší pravici, kde jsme chtěli přepadnout velkou skupinku gangsterů.


Redemptionisty jsme dokázali vyskočením z poza rohu překvapit a uštědřit jim citelné ztráty. Já dokázal bolt pistolí zastřelit jednoho z gangsterů a seržant Steiner dokonce plazma pistolí ustřelil nohu osobě, jež se zdála být hlavním knězem a vůdcem gangu.


Naše úspěchy bohužel nebyly následovány našimi kolegy, jimž se příliš nedařilo střílet po ostatních gangsterech. Přeživší gangsteři v budově se rozhodli opětovat na nás palbu, bohužel plamenomety. Můj štít mi naštěstí pomohl zásah plamenem ustát, seržant Steinar bohužel neměl to štěstí co já a byl vyřazen z boje.


Mezitím se na levém křídle enforceru Wagemülleru zasekl bolter a byl nucen postupovat v před s pistolí. Enforcer Schmitt měl se svým heavy stubberem skvělou pozici na vrcholu domu ve středu stolu, ale nedařilo se mu nic trefit.


Rozhodl jsem se potrestat císařovým hněvem redemptionistu, jež se pokusil zabít seržanta Steinera a vtlouct mu obuškem do hlavy trochu úcty k autoritám. Nechtěl se podvolit, ale po čtvrté ráně konečně povolil a padl k zemi.
i.e. jsem hodil 4x flesh wound a sundal ho na snížení WS na 0 -.-

Mezitím enforcer Wagemüller zastřelil pistolí posledního bojeschopného redemptionistu. Chvíli na to se zvedl jeden z polomrtvých bodyguárdů hlavního kněze, ale když viděl kolem mrtvé kolegy a vůdce s ustřelenou nohou rozhodl se to zabalit a rozkázal zbývajícímu druhům se odplazit pryč.

Během boje jsme dokázali vyřadit 4 nepřátelské muže, za cenu dvou zranění. Seržant Steiner i enforcer Winter budou dle zprávy doktora muset vynechat příští nasazení, ale jinak by měli být v pořádku. 

Císař ochraňuj!

Desátník Friedhelm Winter, zastupující velitel.

Comments