Necromunda: Velký Zátah - Policejní report no. 5

 
To serve the Emperor. To protect His domains. To judge and stand guard over His subjects. To carry the Emperor's law to all worlds under His blessed protection. To pursue and punish those who trespassed against His word.

  6.428.015.M3
Razie proti Orlockému gangem Inferno rifles

Dnes se naše patrola vydala udělat razii proti gangu Inferno rifles. Moji enforceři se s ním již jednou setkali a dokázali jej velmi vypráskat i zajmout jednoho z jejich členů. Z něj jsme dostali informaci, že gang ukrývá v jedné ze čtvrtí množství kontrabandu, který bylo potřeba zajistit.


Velmi rychle se nám podařilo zabrat dva balíčky drog (z nahlášených pěti) a rychle postupovali ve standardní štítové formaci kupředu, kryti stubberovou a bolterovou palbou desátníků Schmitta a  Wagemüllera.


Desátník Wagemüller měl lepší mušku než obvykle a to je co říci. Dokázal na jednu ránu sestřelit nepřátelského stubberistu a poté náhodného ganstera. Jeho přesná krycí palba nám nakonec nebyla však moc platná, protože přízeň Boha-Císaře ten den nestála při nás.

Chvíle před koncem...
Naprosto nečekaně byl šťastnou střelou vyřazen desátník Winter a bez ochrany jeho štítu se náš útočný hrot rozpadl. Skoro okamžitě na to byl vyřazen i enforcer Jäger a i když jsem se dokázal udržet na nohou, situace byla kritická.

Z přemýšlení jak zachránit situace mě však vytrhla vysílačka z velitelství, která naši patrolu opět odvolala z akce.

Tím se tato hlídka stala už třetí v řadě, jež skončila nezdarem. Alespoň na ní však nebyl nikdo vážně zraněn...

Císař ochraňuj!
Seržant Rolf Steiner, velitel hlídky.

Comments