Naz-ghul Cup 2015 - 1. část

Letos se uskutečnil první ročník nového českého wargamingového turnaje Naz-ghul Cup, který spojil pod jednu střechu event s lodičkama od Spartan Games, Warzonu a friendly turnaj ve Warhammeru 40k.

Jelikož je to první ročník této akce, rozhodl jsem se svůj report rozdělit na dvě části. Tuhle kde se budu věnovat obecným věcem okolo turnaje, které jistě ocení na akci nepřítomní lidé a druhou část, kde se budu věnovat samotným dojmům z hraní.


Akce se odehrávala na místě, které je hráčům čtyřicítky známé - na ZŠ Kořenského, kde se mimo jiné konají GTTTčka. Z tohohle se odvíjelo i zázemí stolů a spaní, které bylo s GTTT totožné. Tedy normální turnaj, na jaký je člověk zvyklý.

Na co už člověk zvyklý není byl catering, který předčil i letošní epický Karak s pípou a nemluvě o Ogr Cubbech, které jsou svým hnusným jídlem proslulé napříč komunitou. Wolverin ovšem dokázal předvést něco, co se klidně vyrovná i Hunter akcím a to je co říct!


Kromě obyčejných věcí ke koupi (kde však překvapil třeba popcorn!) Wolverin měl i na turnajové hamání exotické věci jako slepičí vývar, nakládaný hermelín či buřtguláš! A i obvyklé turnajové pochutiny byly nějaké lepší - párky asi měli v sobě i maso a tousty byly přeplněné surovinami, které nebyly gothaj a ejdam dvacítka. Prostě luxus a jen jako bonus to Wolverin roznášel ke stolům i s vychlazeným lahváčem. Moc pěkný servis.

Kromě samotného hraní na účastníky čekali i side eventy, za které se i dostávali odměny. Kromě hraní deskovek to bylo i třeba vytváření spawny z dostupného bitboxu. Člověk se tedy rozhodně nenudil a turnaj nekončil dohráním poslední hry.


Samotná průběh turnaje byl také v pořádku a všichni vypadali, že se baví. A i propozice a mise turnaje byly vzhledem k jeho povaze dosti netradiční a funky.

Příště očekávejte i nahození fotogalerie a samotný battlereport z turnaje. A za rok jej s velkou pravděpodobností očekávejte znovu, protože se už první ročník povedl a pokud bude druhý (a Nazgul se nechal slyšet, že ano) tak hodlám znovu dorazit.

#KingofHofylandapproves

Comments