AVP Predator Hellhounds - Unboxing


Predátoři zatím do AVP nedostali moc modelových posil. Kromě základních tří predátorů, je zatím jediným vydaným rozšířením peklopes.

Ono co si budeme říkat, v Predators nevypadali ti psi vůbec špatně a i Prodosí modely jsou pěkné. Akorát je škoda, že za tu cenu jsou v krabičce jenom dva pesani. Což když si to srovnám "na hmotu" s jinými addony, tak tomu úplně nerozumím. Kromě samotných modelů a jejich (kdo ví proč děrovaných) bejzek, je v krabici i (jedna) referenční karta a dva ping! tokeny.

Prostě token je na první pohled tenčí...
Bohužel, jako u všech addonů jsou však tokeny spíše než z kartonu jako v základní hry jen s tvrdšího papíru a tak jsou při hře na první pohled rozeznatelné o jednotek ze základní hry. Což docela dost zabíjí celkovou mechaniku pingů... To je od Prodosu obrovský fail.



Modely jako takové jsou pěkné, ale je u nich vidět věc, kterou jsem si u Prodosu všiml už dříve. Je to jenom jeden render, akorát zrcadlově obrácený. U dvou doges to nevadí, ale dělat si nějakou větší jednotku, už by mohl být problém v "monopózách snapfitů".  I by mohl k jejich lepení být i lepší návod, které ostny patří kam.

Domalujte zbytek kočky.
K samotné kvalitě sculptu nejde moc co vytknout. K jejich hernímu nasazení už ano, protože jsou prostě špatní. Stojí skoro jako aliení warrior (případně dva psi jako družstvo marináků), ale jsou mnohonásobně slabší a není na nich prakticky nic zajímavého. Nemají ani lepší pohyb, jako aliení psi. Tak nějak nevidím důvod, proč místo psů nehrát dalšího predátora. A to jsem se vážně snažil vymyslet, k čemu ta jednotka může být dobrá.


Což je škoda, protože modely jsou to vážně pěkné.


Comments